Life is a beautiful mysterie

03 Life is a beautiful mysterie.jpg

Toen ik na een dagje fotograferen in Gent m’n foto’s op de computer aan het overlopen was, sprong deze foto er onmiddellijk uit. Het trok direct mijn aandacht en ik kon er blijven naar kijken. Op een bepaalde manier een beetje mysterieus waarbij je even moet nadenken wat er nu precies op de foto staat.

Ik nam deze foto in de Sint-Niklaaskerk in Gent. Het is een foto van het plafond. Ik nam er meerdere uit diverse standpunten. Maar deze vind ik de sterkste omwille van de ingenomen positie waarbij de diagonalen van het vierkant centraal staan. Het maakt de foto iets ‘spannender’.

Door het om te zetten in zwart wit komt de nadruk nog meer op de architectuur te liggen. De kleuren leiden niet af. Daardoor komt het licht door de ramen heen nog beter tot z’n recht. Voor mij krijgt het mysterieuze zo nog wat extra pit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s