Kiss a frog

003 Kiss a frog

Toen ik onlangs voor het werk naar Sint-Niklaas moest, besloot ik om op de terugweg een stop te maken in het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen in Gent. Een tip die ik het afgelopen jaar meermaals kreeg.

De weergoden waren me heel goed gezind. Het was een prachtige avond. Ook al is het natuurgebied niet bijzonder groot, ik vertoefde er uiteindelijk bijna drie uren. Het gekwetter van de vele vogels klonk echt als muziek in de oren.

Toen ik m’n wandeling wilde beëindigen hoorde ik plots niet meer het gekwetter van de vogels, maar het oorverdovende gekwaak van kikkers. Dat trok m’n aandacht en dus keerde ik op m’n stappen terug. Op zoek naar het water en de kikkers.

Veel kikkers. Die lustig aan het kwaken waren. Die met veel plezier op elkaar kropen…
Een ware lust voor het oog 🙂

Kon ik elke werkdag maar op deze wijze afsluiten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s