Erkenning

Hieronder vind je enkele eervolle vermeldingen die ik kreeg of prijzen die ik won. Als je op de foto of de titel klikt kan je de volledige blogpost lezen.

Mooie vermelding van de blog (05/08/2018)

Ik krijg vaak mooie opmerkingen over m’n blog. Zowel op de foto’s als op de teksten die ik er bij schrijf. Dit gebeurt op vele manieren: op de blog zelf, op Facebook, via e-mail, …
Vandaag kreeg m’n blog een heel mooie vermelding op een andere website: https://guyfotografie.com/2018/08/05/hoogzomer/
Zo dankbaar voor zoveel hartverwarmende woorden van zovelen 😊

Fototenstoonstelling (20/05/2018)

Everyone has a stoy to tell

007 Everyone has a story to tell

Het evenement ‘De Fortengordel’ laat je elk jaar kennismaken met de forten in en rond Antwerpen. Op zondag 20 mei 2018 vierden ze de tiende editie van de Fortengordel, 100 jaar na WOI.

Naar aanleiding van dit evenement vindt er elk jaar ook een fototentoonstelling plaats in Fort 7 in Wilrijk. Voor deze tentoonstelling werd mij gevraagd om bovenstaande foto te mogen exposeren.

Het verhaal bij de foto maakte blijkbaar extra indruk: Everyone has a stoy to tell.

Hall of fame – Forum Belgiumdigital (05/02/2018)

Tree of life

20 Tree of life

Belgiumdigital is een online platform voor fotoliefhebbers. Elke week worden enkele van de betere foto’s onder de aandacht geplaatst in de “Hall of fame”. Deze week kreeg de foto ‘Tree of life’ de eer om in de “Hall of Fame” opgenomen te worden. Daar ben ik uiteraard heel blij mee. Het is altijd fijn als een foto waar je zelf trots op bent ook door anderen gewaardeerd wordt.

http://forum.belgiumdigital.com/f39/hall-of-fame-week-05-a-556784.html

Fotowedstrijd ‘Fotonale Brugge’ – 2de ronde (11/2017)

Simple pleasure

Onlangs nam ik deel aan de fotowedsrijd ‘Fotonale Brugge’. Dit jaar was het thema ‘Spel’. Ik stuurde een reeks van drie foto’s in. Een prijs heb ik niet gewonnen maar één van m’n foto’s behaalde wel de tweede ronde. Je hoeft niet altijd eerste te zijn om blij te zijn met het behalen van een bepaald resultaat 🙂

Fotonale Brugge: “We laten u graag weten dat één van uw foto’s de tweede ronde behaalde. Van de meer dan 1500 foto’s bleven er in de 2de ronde nog 100 foto’s over. Helaas haalde u de allerlaatste selectie die daarop volgde dus net niet.”

Fotowedstrijd Focus Magazine – Winnende foto (09/2017)

Simple pleasure

06 Simple pleasure

Deze zomer nam ik deel aan een wedstrijd van het Nederlandse fototijdschrift Focus Magazine. En mijn foto ‘Simple pleasure’ kwam als winnaar uit de bus. Heel trots uiteraard! Mijn foto staat in de septembereditie van het fotomagazine 😊.

Het verhaal van de twee broertjes kan je op de blog lezen: https://sweet-flight.com/2017/08/12/simple-pleasure/

Focus is één van de oudste fototijdschriften van Europa en heeft in de loop der jaren een voorname positie binnen de Nederlandse fotografie weten te verwerven. Het richt zich zowel op amateur als professionele fotografen.

Foto van de dag Focus Magazine (16/08/2017)

Home is where the anchor drops

04 Home is where the anchor drops

M’n foto ‘Home is where the anchor drops’ krijgt een mooie vermelding! Deze keer als ‘foto van de dag’ bij Focus.
Focus is één van de oudste fototijdschriften van Europa, een gevestigde waarde in het Nederlandstalig fotolandschap. Door de vele inzendingen is het hopen dat jouw foto voldoende indruk maakt op de redactie om er uit gekozen te worden als ‘foto van de dag’. Ongelooflijk blij dat dit dan ook onmiddellijk lukt bij de eerste inzending.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s