Over mij

Spread your wings, it’s time to fly.

Hoi, ik ben Inge. Welkom op mijn fotoblog.

Ik ben iemand die steeds op zoek gaat naar de zoete smaak van het leven. Letterlijk 🙂 én figuurlijk. Dat kan zich in duizend-en-één dingen manifesteren. Een zonnestraal die achter de wolken komt piepen om alles in een zacht licht onder te dompelen. Prachtige vergezichten. Weidse heuvellandschappen…

Die zoete momenten leg ik dolgraag vast zodat ze kunnen uitgroeien tot blijvende herinneringen. Mijn stijl zou ik omschrijven als ‘sober maar intiem’ waarbij ik ‘gevoel’, ‘warmte’ en ‘sfeer’ probeer te leggen in m’n foto’s.

Ik plaats regelmatig een foto op m’n blog. Hierbij schrijf ik graag een korte tekst. Dit kan gaan over de historische achtergrond van de plaats, iets dat zich afspeelde toen ik daar aanwezig was of het gevoel dat de foto of de plaats bij me oproept. Maar steeds met een hoopvolle noot.

Ik nodig jullie uit om mee te genieten van m’n zoete trips doorheen het leven.

I’ll take you on my flight ! Come fly with me…

Mijn foto aan jouw muur

Via onderstaande link kan je foto’s van mij aankopen. Wens je een foto aan jouw muur die je niet terug vindt op onderstaande link, dan kan je me steeds contacteren.

https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Inge-Maes/27462

Contact

Heb je na je bezoek aan Sweet flight nog een vraag? Twijfel niet en neem contact op met mij door een e-mail te sturen naar sweetflight@telenet.be.

Auteursrecht

Op alle foto’s van deze blog ligt een auteursrecht. Dit betekent dat deze niet zomaar mogen overgenomen worden op een andere website of voor andere doeleinden. De teksten zijn zelf geschreven en de foto’s zijn allemaal zelf gemaakt. Het is enkel toegestaan om een link naar www.sweet-flight.com te plaatsen.

Disclaimer

Ik draag zorg voor de inhoud van deze blog en streef naar een zo actueel mogelijke blog. Toch kan het zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Mocht ondanks mijn inspanningen de informatie of de inhoud op deze blog onvolledig en / of onjuist zijn, dan kan ik daar niet voor aansprakelijk gesteld worden.

2 reacties op ‘Over mij

    • Sweet flight 5 augustus 2018 / 10:29

      Dankjewel Geert. Ik ben blij dat ik een eigen weg gevonden hebben om iets ‘meer’ te doen met m’n foto’s. Het is bovendien heel fijn om dit te kunnen delen met anderen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s