Recognition

Hieronder vind je enkele eervolle vermeldingen die ik kreeg of prijzen die ik won. Als je op de foto of de titel klikt kan je de volledige blogpost lezen.

Simple pleasure (11/2017)

Onlangs nam ik deel aan de fotowedsrijd ‘Fotonale Brugge’. Dit jaar was het thema ‘Spel’. Ik stuurde een reeks van drie foto’s in. Een prijs heb ik niet gewonnen maar één van m’n foto’s behaalde wel de tweede ronde. Je hoeft niet altijd eerste te zijn om blij te zijn met het behalen van een bepaald resultaat 🙂

Fotonale Brugge: “We laten u graag weten dat één van uw foto’s de tweede ronde behaalde. Van de meer dan 1500 foto’s bleven er in de 2de ronde nog 100 foto’s over. Helaas haalde u de allerlaatste selectie die daarop volgde dus net niet.”

Simple pleasure (09/2017)

06 Simple pleasure

Deze zomer nam ik deel aan een wedstrijd van het Nederlandse fototijdschrift Focus Magazine. En mijn foto ‘Simple pleasure’ kwam als winnaar uit de bus. Heel trots uiteraard! Mijn foto staat in de septembereditie van het fotomagazine 😊.

Het verhaal van de twee broertjes kan je op de blog lezen: https://sweet-flight.com/2017/08/12/simple-pleasure/

Focus is één van de oudste fototijdschriften van Europa en heeft in de loop der jaren een voorname positie binnen de Nederlandse fotografie weten te verwerven. Het richt zich zowel op amateur als professionele fotografen.

Home is where the anchor drops (16/08/2017)

04 Home is where the anchor drops

M’n foto ‘Home is where the anchor drops’ krijgt opnieuw een mooie vermelding! Deze keer als ‘foto van de dag’ bij Focus.
Focus is één van de oudste fototijdschriften van Europa, een gevestigde waarde in het Nederlandstalig fotolandschap. Door de vele inzendingen is het hopen dat jouw foto voldoende indruk maakt op de redactie om er uit gekozen te worden als ‘foto van de dag’. Ongelooflijk blij dat dit dan ook onmiddellijk lukt bij de eerste inzending.

https://focusmedia.nl/foto-van-de-dag/home-is-where-the-anchor-drops

Facebookpagina Focus Magazine

Home is where the anchor drops (09/08/2017)

04 Home is where the anchor drops

Deze foto werd op 09/08/2017 uitgekozen als ‘zonnetje van de dag’ op de Facebook pagina “Amateur Fotografie“. Heel fijn als je weet dat er dagelijks vele inzendingen zijn.